.

Briose cu branza si ierburi aromate

Posted on
  • miercuri, 12 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac briose cu branza si ierburi aromate, reteta culinara pentru briose cu branza si ierburi aromate


    Ingrediente:

    100 g cascaval ementaler, 100 g branza gorgonzola, busuioc verde, 1-2 legaturi de spanac, 4 oua, 220 g unt sau margarina, 100 g nuca macinata, sare, piper, 100 g smantana, 4 linguri faina, hartie pentru briose, rosii cherry pentru ornat

    Mod de preparare:

    Se aranjeaza la inceput hartiile pentru copt in formele de briose. Separat, se pune untul intr-un bol si se amesteac cu ouale, unul cate unul. Se obtine o crema pufoasa in care se pun nuca macinata, spanacul, busuiocul verde, smantana, sarea, piperul, branza ementaler si gorgonzola date pe razatoarea mica.

    Se amesteca usor iar, la sfarsit, se adauga faina cernuta. Se incorporeaza incet sa nu se formeze cocoloase si se toarna compozitia in forme. Formele se pun in cuptor si se coc la 140-150 grade Celsius. Dupa ce s-au copt, se servesc la aperitiv si se orneaza cu rosii cherry.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint