Ingrediente:
- 1 foaie de pandispan cu cacao
- 100 g cereale, musli
- 300 g ciocolata menaj
- 100 g zahar
- 150 ml apa
- 4 linguri rom/coniac
- 500 g ricotta
- 100 g smantana
- 50 g mascarpone
- 300 g zahar
- 50 g cacao
- 4 pliculete cu zahar vanilat
- cateva picaturi de esenta de migdale
- 300 g visine
- 2 plicuri cu gelatina
Pentru pregatirea siropului fierbe zaharul cu apa maximum 10 minute. Dupa ce adaugi romul, lasa la racit. Zaharul cu smantana, mixeaza-le intr-un vas potrivit, pana se topeste zaharul. Adauga, esenta de migdale, zaharul vanilat, mascarpone si ricotta. Crema o imparti in 3 parti. O treime, o amesteci cu cacaua pana se omogenizeaza. Intr-o tava pune blatul de pandispan, pe care o sa il insiropezi bine. Deasupra, pune un strat de crema alba de 2 cm inaltime. Pune crema de cacao din loc in loc, apoi din nou restul de crema alba. Nu foarte egal, torni cerealele, amestecate cu ciocolata topita. Cel putin 6 ore dai la rece, dupa care intorci prajitura si o decorezi cu gelatina si visine.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu