Cum se face muschi de porc la cuptor, reteta culinara pentru muschi de porc la cuptor
Ingrediente:
1 bucata de muschi de porc (circa 700g)
5 catei de usturoi
1 pahar de vin alb
2 linguri salvie proaspata
2 linguri rozmarin verde
2 foi de dafin
1/2 legatura patrunjel verde
sare, piper
1-2 linguri ulei
Mod de preparare:
Amesteci usturoiul cu salvia, rozmarinul, foile da dafin, patrunjelul, pui sare si piper. iei muschiu de porc, il speli si il crestezi din loc in loc. Pui in aceste crestaturi amestecul format, iar cu restul, ungi bine bucata de muschi. Iei o forma mai inalta (de ceramica sau de yena) si pui 1/2 pahar de apa si 1 pahar de vin. Asezi in mijloc bucata de carne si acoperi vasul cu folie de aluminiu. Dai la cptor, la 180 de grade Celsius, pentru circa 1 ora. Dupa 30-40 de minute, scoti folia de aluminiu si stropesti carnea cu 1 pahar de vin alb. Apoi lasi mai departe sa se patrunda bine carnea. Servesti carnea taiata felii, calda sau rece.
Muschi de porc la cuptor
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu