.

Ciorba de legume

Posted on
  • marți, 11 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face ciorba de legume, reteta culinara pentru ciorba de legume


    Ingrediente:

    4 morcovi, o ceapa, 200 g fasole verde fideluta, 3 cartofi, 2-3 gogosari, 100 g porumb, 100 g mazare, un kg rosii, o telina radacina si frunze, sare, piper macinat, 2-3 linguri ulei de floarea-soarelui, 1-2 legaturi patrunjel

    Mod de preparare:

    Se curata si se spala toate legumele. Se taie felii sau cubulete ca pentru ciorba si se pun sa fiarba in apa cu sare. Se toarna in zeama uleiul de floarea-soarelui si se potriveste cu sare si piper. Se lasa sa fiarba la foc mic ca sa nu se zdrobeasca morcovii, cartofii si mazarea.

    Separat se spala rosiile, se oparesc si se decojesc. Se paseaza cu blenderul si se trec prin sita. Se fierb separat in cateva clocote. Dupa ce au fiert bine legumele, se adauga si sucul de rosii si se mai lasa sa clocoteasca cateva minute. Ciorba se serveste ornata cu patrunjel si telina verde tocata marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint