.

Frigarui cu gogonele si vinete

Posted on
  • joi, 13 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se fac frigarui cu gogonele si vinete, reteta culinara pentru frigarui cu gogonele si vinete


    Ingrediente:

    500 g carne tocata, 2-3 vinete, 2-3 cepe rosii, bete pentru frigarui, sare, piper, grasime pentru uns gratarul

    Mod de preparare:

    Se spala si se curata vinetele. Se taie rondele si se condimenteaza cu sare. Se pun in sita si se lasa sa se scurga de sucul toxic. Intre timp, se pregatesc gogonelele. Din carnea condimentata si tocata se formeaza gogonele si se aranjeaza pe un platou.

    Se incinge gratarul, se unge cu grasime si apoi se acopera cu un strat de ceapa rosie. Se rumeneste cateva minute pe ambele parti si se pune intr-un bol. Gogonelele se intercaleaza cu vinetele, se infig in betele speciale si se pun pe gratarul incins. Se rasucesc de pe o parte pe alta si, dupa ce s-au rumenit, se servesc cu salata verde.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint