.

Vitel cu vinete si ardei gras

Posted on
  • sâmbătă, 15 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face vitel cu vinete si ardei gras, reteta culinara pentru vitel cu vinete si ardei gras


    Ingrediente:

    300 g spata de vitel, 1 vanata mare, 1 ceapa rosie, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras verde, 50 ml ulei, 100 ml vin alb sec, 1 legatura marar, piper, sare

    Mod de preparare:

    Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si taiati-o in feliute subtiri, apoi feliutele taiati-le in fasii de circa 6-7 cm lungime si 2-3 cm latime. Curatati, spalati si taiati ceapa. Curatati vanata de coaja, spalati-o si taiati-o in felii de circa 1 cm grosime, apoi feliile taiati-le in bastonase.

    Curatati ardeii de cotoare si seminte, spalati-i si taiati-i in bastonase. Caliti in ulei ceapa tocata 1-2 minute, apoi adaugati carnea de vitel si prajiti-o impreuna cu ceapa 15 minute. Adaugati ardeiul gras, vinul si potriviti de sare si piper. Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint