.

Salata de naut si dovleac

Posted on
  • sâmbătă, 5 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face salata de naut si dovleac, reteta culinara pentru salata de naut si dovleac


    Ingrediente:

    500 g naut (conserva), 1 ardei iute, 500 g pulpa de dovleac, 3 linguri ulei de masline, 3 linguri suc de lamaie, 100 g feta, 1/2 legatura patrunjel, sare, piper


    Mod de preparare:

    Se scurg boabele de naut. Se taie cuburi pulpa de dovleac si se fierbe in apa cu sare cca 10 minute. Se scurge si se lasa sa se raceasca. Se taie in doua ardeiul iute si se toaca. Se amesteca toate intr-un castron.

    Se amesteca uleiul de masline cu suc de lamaie, sare si piper. Dressingul se toarna peste salata si se inglobeaza. Se adauga branza sfaramata cu furculita si patrunjel tocat.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint