.

Supa de usturoi

Posted on
  • luni, 7 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face supa de usturoi, reteta culinara pentru supa de usturoi


    Ingrediente:

    200 g catei de usturoi (2-3 capatani), 200 ml smantana, 4 felii de paine neagra, 1 mar, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri orez, 1 l apa sau supa de legume, 1 legatura aptrunjel verde, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati usturoiul si pisati-l cat mai fin. Presarati-l cu sare grunjoasa si frecati-l cu o lingura de lemn pana cand obtineti o pasta omogena. Curatati marul si radeti-l pe razatoarea cu ochiuri mici.

    Puneti marul ras in pasta de usturoi si omogenizati ingredientele. Turnati peste ele smantana, amestecati si apoi apa sau supa de legume. Fierbeti supa 5 minute. Taiati painea in crutoane si prajiti-le in tigaie uscata.

    Puneti-le apoi intr-un castron, presarati-le cu sare si piper si stropiti-le cu ulei de masline. Repartizati supa in castroane si impartiti si crutoanele. Presarati patrunjel verde deasupra.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint