.

Supa de vitel cu galuste

Posted on
  • luni, 7 noiembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face supa de vitel cu galuste, reteta culinara pentru supa de vitel cu galuste


    Ingrediente:

    800 g rasol de vitel cu os, 2 morcovi, 2 cepe, 1 radacina patrunjel, 3-4 linguri Knorr Legume in Bucate, 2 oua, 150 g gris, 2 linguri untura, 1 legatura patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Spalati rasolul de vitel si puneti-l la fiert in 4 litri de apa si o lingura de sare. Cand apa incepe sa fiarba in clocote luati spuma de cate ori este cazul. Fierbeti rasolul, acoperit cu un capac, o ora la foc mic, apoi puneti in oala cepele, morcovii si radacina de patrunjel, toate curatate si spalate.

    Fierbeti in continuare supa la foc mic pana cand carnea si legumele sunt bine fierte. Scoateti apoi carnea si legumele pe un platou si strecurati supa intr-o alta oala. Puneti-o din nou la fiert, la foc mic.

    Pentru galuste amestecati intr-un castron grisul cu untura, oale si un praf de sare, apoi omogenizati bine compozitia. Luati cu o lingura din aceasta compozitie si puneti in supa ce fierbe in clocot.

    Dupa ce ati pus tot amestecul de gris, adaugati Knorr Legume in Bucate, potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba inca 15 minute. Serviti supa cu galuste calde, cu morcovi fierti si patrunjel tocat marunt presarat pe deasupra.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint