.

Ciorbita de paste fainoase (melcisori)

Posted on
  • duminică, 11 martie 2012
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , , , ,
  • Cum se face ciorbita de paste fainoase (melcisori), reteta culinara pentru ciorbita de paste fainoase (melcisori)


    Ingrediente:
    • 1/2 kg paste fainoase (melcisori sau ce preferi)
    • 2 ardei grasi
    • 4 rosii
    • 1 morcov
    • 2 cepe
    • ulei
    • piper macinat
    • sare
    • putin concentrat cu gust de gaina
    • 250 g piept de pui
    • circa 5 l apa
    Mod de preparare:

    Pui apa la fiert impreuna cu morcovul ras (asa este mai bun), ceapa taiata marunt, ardeii grasi taiati cubulete si 2 linguri de ulei. Dupa ce au fiert legumele, pui rosiile decojite si rase pe razatoare, adaugi melcisorii si pieptul de pui tocat cubulete si mai lasi pana sunt fierti melcisorii. La final, mai adaugi sare dupa gust si putin concentrat cu gust de gaina, deoarece are gustul mai bun. Adaugi si piper macinat. Pentru ca supa sa fie si mai atragatoare pentru copilul tau, poti folosi paste sub forma de dinozauri sau masinute.

    1 comentarii:

    Unknown spunea...

    Nice article! Thank you for sharing this wonderful article. Keep posting......

    You can also visit my blog Computer Easy Solutions

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint