Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)
Ingrediente:
Ingrediente Brownie:
- 240 gr unt/margarina
- 80 gr ciocolata neagra
- 120 gr ciocolata cu lapte
- 500 gr dulceata de capsuni
- 150 gr zahar
- 100 gr zahar brun
- 4 oua
- 275 gr faina
- 1 pliculet praf de copt
- 1 praf de sare
- 200 ml frisca
- 125 gr mascarpone
- 1 lingurita rasa pudra de vanilie/semintele de la 1 pastaie
Untul il topim la foc mic, adaugam cele doua tipuri de ciocolata rupte bucatele si amestecam pana se topesc si acestea. Luam de pe foc si incorporam dulceata de capsuni si sarea. Separat mixam ouale intregi cu cele doua tipuri de zahar. In compozitia de oua adaugam amestecul de ciocolata, omogenizam bine si incorporam treptat cu ajutorul unei spatule faina amestecata in prealabil cu praful de copt.
Citeste toata reteta
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu