.

Chec aperitiv

Posted on
  • sâmbătă, 24 ianuarie 2015
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • photo: simona72 Bucataras Chef
    Cum se face Chec aperitiv, reteta culinara pentru Chec aperitiv

    Ingrediente:
    • 4 oua mari
    • 1 lingurita sare
    • 250 ml lapte batut
    • 50 ml ulei de dovleac
    • 220 gr faina
    • 1 lingura praf de copt
    • 150 gr muschiulet de porc afumat
    • 150 cascaval
    • 1 cutie mica ciuperci (150 gr)
    • pentru decor: masline verzi fara samburi
    • fulgi de chili rasniti
    Mod de preparare:

    Intr-un bol punem sarea impreuna cu ouale la temperatura camerei si mixam totul pana volumul se dubleaza. Mixand la viteza mica adaugam putin ulei de dovleac. La aceasi viteza de mixare adugam si laptele batut.

    Amestecam cu praful de copt faina alba, taiem cubulete muschiuletul, iar pe o razatoare cu gauri mari dam cascavalul, scurgem de apa ciupercile si le strangem pentru a scoate cat mai multa apa din ele. In ordinea scrisa anterior adaugam ingredientele treptat si cu o spatula amestecam dupa fiecare ingredient adaugat. Tapetam o tava de chec cu ulei de dovleac si adaugam continutul, deasupra adaugam chilii si masline verzi, iar pe urma dam timp de 30 de minute la cuptorul incis la 180 de grade. Pe urma la 160 de grade reducem temperatura si acoperim checul cu o hartie de copt si mai lasam timp de 15-20 de minute. Lasam la racit. Pe urma portionam si servim. Pofta buna!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint