.

Rondele de mere pane

Posted on
  • miercuri, 28 septembrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac rondelele de mere pane, reteta culinara pentru rondele de mere pane

    Ingrediente:

    4-5 mere, 3 oua, 100 g zahar, 200 g faina, 300 ml lapte, scortisoara, 200 ml ulei




    Mod de preparare:

    Speli merele, apoi le decojesti, le indepartezi caseta cu seminte si le tai in rondele groase de 7-8 mm.

    Separi albusurile de galbenusuri> bati albusurile spuma tare, apoi adaugi zaharul si continui sa bati pana se intareste bezeaua. Mixezi 150 g faina cu laptele si galbenusurile. Adaugi spuma de albusuri si omogenizezi usor.

    Treci rondelele de mere prin faina ramasa, apoi prin compozitie si le prejesti pe ambele parti, in uleiul incins. Le servesti calde, pudrate cu scortisoara si zahar.

    Sfatul nostru:

    Pastreaza cojile de mere pentru un ceai placut aromat, usor diuretic.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint