Ingrediente:
6 ardei grasi rosii mari, 2 conserve de ton bucati in suc propriu, 150 g unt, 1 ceapa tocata marunt, cateva fire de patrunjel, zeama de la o lamaie, sare, 2 linguri cu ulei de masline
Mod de preparare:
Spala ardeii si taie-i in doua, pe lungime, inclusiv codita (ca fiecare jumatate de ardei sa ramana cu un pic de codita). Curata-i de seminte si pune-i la copt pe un gratar incins si uns cu ulei de masline. Tine fiecare jumatate de ardei pe gratar cam cinci minute.
Scurge tonul din conserve si marunteste-l cu furculita. Separat, freaca untul si adauga pestele putin cate putin. Pune sare, piper, zeama de lamaie. Amesteca pana se omogenizeaza. Adauga ceapa si amesteca pana obtii o pasta.
Decojeste ardeii copti si umple fiecare jumatate cu pasta de peste. Mai da 5 minute la cuptor. Presara patrunjelul tocat si serveste.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu