.

Ardei umplut cu pasta de peste

Posted on
  • joi, 6 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face ardei umplut cu pasta de peste, reteta culinara pentru ardei umplut cu pasta de peste


    Ingrediente:

    6 ardei grasi rosii mari, 2 conserve de ton bucati in suc propriu, 150 g unt, 1 ceapa tocata marunt, cateva fire de patrunjel, zeama de la o lamaie, sare, 2 linguri cu ulei de masline

    Mod de preparare:

     Spala ardeii si taie-i in doua, pe lungime, inclusiv codita (ca fiecare jumatate de ardei sa ramana cu un pic de codita). Curata-i de seminte si pune-i la copt pe un gratar incins si uns cu ulei de masline. Tine fiecare jumatate de ardei pe gratar cam cinci minute.

    Scurge tonul din conserve si marunteste-l cu furculita. Separat, freaca untul si adauga pestele putin cate putin. Pune sare, piper, zeama de lamaie. Amesteca pana se omogenizeaza. Adauga ceapa si amesteca pana obtii o pasta.

    Decojeste ardeii copti si umple fiecare jumatate cu pasta de peste. Mai da 5 minute la cuptor. Presara patrunjelul tocat si serveste.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint