.

Ciorba de dovlecei umpluti

Posted on
  • joi, 6 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciorba de dovlecei umpluti, reteta culinara pentru ciorba de dovlecei umpluti


    Ingrediente:

    5 dovlecei potriviti, 300 g carne tocata amestec (porc si vita), 1 ceasca de orez fiert, 1 ardei gras rosu, taiat cuburi, 2 morcovi grasi, 1 telina mica rasa, 2-3 cepe potrivite, 1 radacina de patrunjel, 4 rosii mari (cat mai coapte), 1 legatura de leustean, 1 legatura de patrunjel, Delikat Bors Magic Original (dupa gust) - sau puteti folosi si bors de casa, sare


    Mod de preparare:

    Toaca ceapa marunt si taie rosiile cubulete. Pune la calit o jumatate din cantitatea de ceapa si morcov, adauga carnea si orezul fiert. Sareaza dupa gust. Lasa zece minute, apoi umple dovleceii scobiti.

    Pune-i intr-o cratita, cu apa pana sus. Lasa la foc mic. Separat, in oala, soteaza restul de legume. Cand s-au inmuiat, adauga apa (3 l) si lasa sa fiarba 30 de minute. Pune dovleceii umpluti.

    Adauga Delikat Bors Magic Original si lasa la foc mic zece minute. Serveste cu verdeata tocata marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint