.

Ciuperci umplute cu salata de ou

Posted on
  • joi, 6 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se fac ciuperci umplute cu salata de ou, reteta culinara pentru ciuperci umplute cu salata de ou


    Ingrediente:

    12 ciuperci champignon marisoare

    Pentru salata de ou

    6 oua fierte, 3 linguri cu marioneza, 1 ceapa mica rosie sau 3 verzi, 1 lingura cu zeama de lamaie, 1 lingura cu marar tocat, sare, piper multicolor macinat (dupa gust), salata verde, rucola, feliute de lamaie pentru decor

    Mod de preparare:

    Spala ciupercile, rupe coditele (adauga-le in umplutura), pune un pic de sare pe ele. Asaza-le in tava, pe hartie de copt. Lasa la cuptorul preincalzit 20 de minute. Umplutura, o traditionala salata de ou, se prepara foarte rapid: fierbe ouale tari.

    Toaca ceapa si ouale marunt, amesteca-le intr-un bol cu maioneza, zeama de lamaie, mararul, sare, piperul multicolor, coditele de ciuperci tocate marunt. Lasa compozitia sa se odihneasca. Scoate ciupercile din cuptor si lasa-le la racorit.

    Umple ciupercile cu compozitie de ou si mai da-le 5 minute la cuptor. Orneaza cu salata verdem felii subtiri de lamaie si rucola, Serveste-le reci.

    Sfatul nostru:

    Salata de oua este mai buna daca o ti jumatate de ora la rece, sa se intrepatrunda aromele.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint