Cum se fac ciuperci umplute cu salata de ou, reteta culinara pentru ciuperci umplute cu salata de ou
Ingrediente:
12 ciuperci champignon marisoare
Pentru salata de ou
6 oua fierte, 3 linguri cu marioneza, 1 ceapa mica rosie sau 3 verzi, 1 lingura cu zeama de lamaie, 1 lingura cu marar tocat, sare, piper multicolor macinat (dupa gust), salata verde, rucola, feliute de lamaie pentru decor
Mod de preparare:
Spala ciupercile, rupe coditele (adauga-le in umplutura), pune un pic de sare pe ele. Asaza-le in tava, pe hartie de copt. Lasa la cuptorul preincalzit 20 de minute. Umplutura, o traditionala salata de ou, se prepara foarte rapid: fierbe ouale tari.
Toaca ceapa si ouale marunt, amesteca-le intr-un bol cu maioneza, zeama de lamaie, mararul, sare, piperul multicolor, coditele de ciuperci tocate marunt. Lasa compozitia sa se odihneasca. Scoate ciupercile din cuptor si lasa-le la racorit.
Umple ciupercile cu compozitie de ou si mai da-le 5 minute la cuptor. Orneaza cu salata verdem felii subtiri de lamaie si rucola, Serveste-le reci.
Sfatul nostru:
Salata de oua este mai buna daca o ti jumatate de ora la rece, sa se intrepatrunda aromele.
Ciuperci umplute cu salata de ou
Posted on joi, 6 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu legume,
Aperitive cu oua,
Salate din oua,
Salate reci
Etichete:
Aperitive cu legume,
Aperitive cu oua,
Salate din oua,
Salate reci
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu