.

Ardei umpluti cu ciuperci si verdeata

Posted on
  • duminică, 2 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se fac ardei umpluti cu ciuperci si verdeata, reteta culinara pentru ardei umpluti cu ciuperci si verdeata


    Ingrediente:

    8 ardei grasi, o cutie de ciuperci, 500 g orez, 4-5 rosii, 2 cepe, condiment Fain baza pentru mancaruri, 4 linguri ulei, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, piper, suc de rosii.

    Mod de preparare:

    Cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei incins. Adaugi orezul ales si spalat, ciupercile trecute printr-un jet de apa, bines curse si taiate marunt, daca este cazul. Pentru un gust delicious pui Fain baza pentru mancaruri, apoi torni apa cat sa acopere ingredientele si lasi sa fiarba. Dup ace toate au fiert, pui 3 rosii taiate marunt.

    Apoi lasi tot acest amestec sa se raceasca, adaugi verdeata spalata si taiata cat mai fin si piperul. Cureti si speli ardeii, le tai cate un capacel in parte dinspre coada si ii lasi la scurs. Umplii ardeii cu amestecul de orez, ciuperci, rosii si verdeata, il ungi cu ulei si il asezi intr-o tava. Printre ei pui cele doua rosii taiate felii, apa cat sa cuprinda ardeii pe jumatate si dai la cuptor pentru 45 de minute. Inainte cu 10 minute de a fi gata, torni peste ei suc de rosii amestecat cu un praf de Fain baza pentru mancaruri. Pofta buna!

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint