.

Chiftele de linte rosie

Posted on
  • duminică, 2 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se prepara chiftele de linte rosie, reteta culinara pentru chiftele de linte rosie


    Ingrediente:

    300 g linte rosie, 2 felii de paine, 3 linguri faina, 1 ceapa, 1 legatura patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Lasi lintea la inmuiat 2-3 ore in apa rece, apoi o fierbi in apa cu sare. Cureti apoi ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei pana se aureste, apoi o dai deoparte. Cand e gata, scurgi lintea fiarta, o treci prin masina de tocat si o amesteci cu painea inmuiata in apa si presata bine, ceapa calita si patrunjelul tocat. Potrivesti de sare si piper, apoi formezi chiftelute pe care le treci prin faina si le prajesti in uleiul incins.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint