Ingrediente:
500 g
ciuperci, 2 felii paine, 1 ceapa, 1 lingura margarina, 1 lingura faina, sare,
piper, ulei, 1 cub condiment cu gust de legume, 1 legatura de patrunjel.
Mod de preparare:
Speli bine
ciupercile, cureti ceapa, tai marunt si ceapa si ciupercile si le calesti
impreuna in putin ulei. Topesti apoi margarina, rumenesti putin faina, stingi
cu o cana de supa fiarta din apa si cubul de condiment si lasi pe foc pana se
ingroase.
Adaugi apoi in sosul alb pregatit ceapa cu ciupercile calite, painea
inmuiata in apa si presata bine, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust. Rastorni
compozitia intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu faina si o dai la cuptor
pentru 25-30 minute, la foc potrivit.
De asemenea poti presara peste compozitie
cascaval ras pe rizitoarea mijlocie. O lasi sa se raceasca putin in vasul in
care s-a copt si apoi o tai.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu