.

Budinca de ciuperci

Posted on
  • duminică, 2 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face budinca de ciuperci, reteta culinara pentru budinca cu ciuperci


    Ingrediente:

    500 g ciuperci, 2 felii paine, 1 ceapa, 1 lingura margarina, 1 lingura faina, sare, piper, ulei, 1 cub condiment cu gust de legume, 1 legatura de patrunjel.

    Mod de preparare:

    Speli bine ciupercile, cureti ceapa, tai marunt si ceapa si ciupercile si le calesti impreuna in putin ulei. Topesti apoi margarina, rumenesti putin faina, stingi cu o cana de supa fiarta din apa si cubul de condiment si lasi pe foc pana se ingroase. 

    Adaugi apoi in sosul alb pregatit ceapa cu ciupercile calite, painea inmuiata in apa si presata bine, patrunjelul tocat, sare si piper, dupa gust. Rastorni compozitia intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu faina si o dai la cuptor pentru 25-30 minute, la foc potrivit. 

    De asemenea poti presara peste compozitie cascaval ras pe rizitoarea mijlocie. O lasi sa se raceasca putin in vasul in care s-a copt si apoi o tai.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint