Ingrediente:
100 g
zahar, 200 g margarina, 300 g faina, 1 oua, 60 g zahar, 200 g marmelada sau gem
Mod de
preparare:
Cu 2 ore
inainte de preparare, aduci toate ingredientele la temperature camerei. Freci
spuma 40 g zahar cu margarina, pana obtii o crema omogena. Adaugi treptat
galbenusul si faina cernuta. Framanti un aluat potrivit de tare.
Intinzi
aluatul in foaie groasa de 4-5 mm si tai rondele cu gura unui paharel trecut
prin faina. Bati albusul spuma cu zaharul ramas. Ungi jumatate dintre rondele
cu bezeaua obtinuta.
Le asezi in
tava tapetata cu hartie de copt si coci fursecurile cu bezea la foc mic, timp
de 40 de minute. Coci rondelele fara glazura la foc mijlociu, timp de 25 de
minute. Unesti fursecurile doua cate
doua cu gem sau marmelada.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu