.

Fursecuri 1-2-3

Posted on
  • duminică, 2 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se fac fursecuri, reteta culinara pentru fursecuri


    Ingrediente:

    100 g zahar, 200 g margarina, 300 g faina, 1 oua, 60 g zahar, 200 g marmelada sau gem

    Mod de preparare:

    Cu 2 ore inainte de preparare, aduci toate ingredientele la temperature camerei. Freci spuma 40 g zahar cu margarina, pana obtii o crema omogena. Adaugi treptat galbenusul si faina cernuta. Framanti un aluat potrivit de tare.

    Intinzi aluatul in foaie groasa de 4-5 mm si tai rondele cu gura unui paharel trecut prin faina. Bati albusul spuma cu zaharul ramas. Ungi jumatate dintre rondele cu bezeaua obtinuta.

    Le asezi in tava tapetata cu hartie de copt si coci fursecurile cu bezea la foc mic, timp de 40 de minute. Coci rondelele fara glazura la foc mijlociu, timp de 25 de minute. Unesti  fursecurile doua cate doua cu gem sau marmelada.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint