Ingrediente:
1 varza
murata sau dulce sau foi de vita, pieptul si pulpele de la o gaina, orez dupa
preferinta, o ceapa, ulei, boia de ardei, piper, sare, chimen macinat, nucsoara
Mod de
preparare:
Tai in
cubulete mici carnea. Cureti ceapa, o tai in cubulete si o pui in ulei la
calit. Adaugi carnea, orezul, condimentele si lasi sa se inabuse pana cand
carnea isi schimba culoarea. Pregatesti varza si umpli foile cu compozitia.
Pui pe
fundul cratitei o crenguta de marar, cimbru, dupa preferinta, varza maruntita
si asezi deasupra “bodastele”. Intre
ele, pui oasele ramase si, dupa preferinta si alte bucati de carne mai grasa.
Acoperi tot cu varza maruntita. Daca folosesti varza dulce, adaugi bullion
diluat cu apa si pui totul la fiert.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu