.

Bodaste - sarmale din carne de gaina

Posted on
  • marți, 4 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac bodaste – sarmale din carne de gaina, reteta culinara pentru bodaste – sarmale din carne de gaina


    Ingrediente:

    1 varza murata sau dulce sau foi de vita, pieptul si pulpele de la o gaina, orez dupa preferinta, o ceapa, ulei, boia de ardei, piper, sare, chimen macinat, nucsoara

    Mod de preparare:

    Tai in cubulete mici carnea. Cureti ceapa, o tai in cubulete si o pui in ulei la calit. Adaugi carnea, orezul, condimentele si lasi sa se inabuse pana cand carnea isi schimba culoarea. Pregatesti varza si umpli foile cu compozitia.

    Pui pe fundul cratitei o crenguta de marar, cimbru, dupa preferinta, varza maruntita si asezi deasupra “bodastele”.  Intre ele, pui oasele ramase si, dupa preferinta si alte bucati de carne mai grasa. Acoperi tot cu varza maruntita. Daca folosesti varza dulce, adaugi bullion diluat cu apa si pui totul la fiert.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint