Cum se face budinca apetisanta, reteta culinara pentru budinca apetisanta
Ingrediente:
350 g paste Barilla Pipe Rigate, 200 g cas, 200 g sunca slaba, 2-3 ciuperci, 2 linguri cu unt, 250 ml smantana dulce, 2-3 linguri cu parmezan, sare, piper, cimbru
Mod de preparare:
Feliaza ciupercile curatate si trage-le intr-o lingura cu unt impreuna cu sunca slaba taiata fideluta. La final, sareaza si pipereaza dupa gust si aromatizeaza cu cimbru uscat. Fierbe pastele Barilla in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, scurge-le si da-le printr-un jet de apa rece.
Cu restul de unt, tapeteaza un vas din ceramica, pune un strat de paste, apoi unul de cas dat pe razatoare si o parte din amestecul de ciuperci si sunca. Toarna cateva linguri cu smantana si pipereaza.
Continua sa alternezi straturile, avand grija ca ultimul sa fie din paste si smantana. presara parmezanul si da la cuptorul incins pentru 15-20 de minute. Serveste imediat.
! Ca sa nu dea pastele in foc, unge cu ulei marginile oalei in care le fierbi.
Budinca apetisanta
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu