Cum se face lasagna cu pui si sos ragu, reteta culinara pentru lasagna cu pui si sos ragu
Ingrediente:
500 g foi Lasagna Barilla, 400 g sos Bolognose Barilla, 200 g rosii cubulete Maxim's, 400 g carne tocata de pui, 1 ardei iute, 2 cepe, 100 ml vin alb, 1 foaie de dafin, ulei de masline, unt, sare, piper
Pentru sos
1/4 pachet cu unt, 2 linguri cu faina, 300 ml lapte
Mod de preparare:
Caleste ceapa in 2-3 linguri cu ulei de masline, pana capata o culoare aramie. Adauga carnea tocata, dafinul, sare si piper dupa gust. Amesteca usor si fierbe-le inabusit 20 de minute. Adauga sosul Barilla, rosiile tocate, ardeiul iute taiat marunt, vinul si lasa sa fiarba acoperit pana ce se patrunde carnea si compozitia capata o consistenta mai graoasa.
Separat, topeste untul, adauga faina cernuta, subtiaza cu laptele caldut si amesteca repede ca sa nu se formeze cocoloase. Sareaza si pipereaza. Intr-o forma termorezistenta unsa cu unt, pune alternativ foi de lasagna fierte in apa cu sare si scurse, amestecul de carne, sosul alb. Repeta operatiunea pana ce termini ingredientele.
Ultimul strat trebuie sa fie o foaie de lasagna. unge-o cu sos si presara parmezanul ras. Da la cuptorul incins pentru 30-40 de minute.
Lasagna cu pui si sos ragu
Posted on vineri, 7 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu rosii,
Mancaruri cu sos si carne
Etichete:
Mancaruri cu rosii,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu