.

Chiftelute de cartofi copti si morcovi

Posted on
  • luni, 3 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac chiftelule de cartofi copti si morcovi, reteta culinara pentru chiftelule de cartofi copti si morcovi


    Ingrediente:

    1 kg cartofi, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 telina, 4 linguri faina, 1 legatura patrunjel,

    Mod de preparare:

    Speli cartofii si ii coci in coaja, in cuptorul incins. In acest timp, cureti morcovii, radacina de patrunjel si telina si le pui la fiert in apa cu sare.

    Dupa ce s-au copt cartofii, ii tai in doua, le scoti miezul cu o lingurita si ii dai impreuna cu legumele fierte prin masina de tocat. Adaugi in compozitia obtinuta verdeata tocata, sare si piper, dupa gust, si 2 linguri faina. Amesteci, apoi formezi chiftelute pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei incins.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint