Cum se fac chiftelule de cartofi copti si morcovi, reteta culinara pentru chiftelule de cartofi copti si morcovi
Ingrediente:
1 kg cartofi, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 telina, 4 linguri faina, 1 legatura patrunjel,
Mod de preparare:
Speli cartofii si ii coci in coaja, in cuptorul incins. In acest timp, cureti morcovii, radacina de patrunjel si telina si le pui la fiert in apa cu sare.
Dupa ce s-au copt cartofii, ii tai in doua, le scoti miezul cu o lingurita si ii dai impreuna cu legumele fierte prin masina de tocat. Adaugi in compozitia obtinuta verdeata tocata, sare si piper, dupa gust, si 2 linguri faina. Amesteci, apoi formezi chiftelute pe care le treci prin faina si le prajesti in ulei incins.
Chiftelute de cartofi copti si morcovi
Posted on luni, 3 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu legume,
Retete de post,
Retete vegetariene
Etichete:
Aperitive cu legume,
Retete de post,
Retete vegetariene
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu