.

Piersici umplute cu nuci

Posted on
  • luni, 3 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se fac piersici umplute cu nuci, reteta culinara pentru piersici umplute cu nuci


    Ingrediente:

    7-8 piersici coapte, 150 g nuci, 150 g miere, scortisoara pisata, jumatate de pahar frisca batuta si indulcita, 2-3 linguri de rom

    Mod de preparare:

    Cureti piersicile si le desfaci in doua. Le scoti samburii si le stropesti cu rom. Separat, faci o pasta din cantitati egale de nuci macinate si miere de albine, adaugand si scortisoara pisata. Din aceasta pasta faci bile de marimea samburelui, reconstituind fructul. Asezi piersicile pe un platou si le garnisesti cu frisca.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint