Cum sa faci cornulete delicioase cu nuca, reteta culinara pentru cornulete delicioase cu nuca
Ingrediente:
5 albusuri, 150 g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 1 esenta rom, 400 g nuca macinata, 150 g ciocolata menaj, 1 lingurita ulei.
Mod de preparare:
Bati albusul bine, adaugi zaharul pudra si cel vanilat si esenta de rom. Pui nuca macinata cand spuma este bine batuta. Pui compozitia pe foc si o amesteci pana scade la jumatate. Pui compozitia pe o tava, nivelezi si lasi pana se raceste.
Preincalzesti cuptorul la 140 de grade Celsius. Iei din compozitie cu lingura, modelezi cu mana si dai forma de cornulete pe care le pui in tava tapetata cu hartie de copt, apoi le dai pentru 25 de minute la cuptorul preincalzit. Pui ciocolata pe baie de aburi cu uleiul.
Treci doar capetele cornuletelor prin ciocolata topita. Inainte de a pune cornuletele la copt, le poti unge cu albusul si le poti trece, daca doresti prin nuca macinata.
Cornulete delicioase cu nuca
Posted on luni, 3 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu