Cum se fac piersici la gratar cu urda si cu miere, reteta culinara pentru piersici la gratar cu urda si cu miere
Ingrediente:
8 piersici, 200 g urda dulce sau branza de vaci proaspata sau crema mascarpone, 5- ml coniac, 50 g zahar, jumatate lingurita scortisoara
Mod de preparare:
Alegi piersicile coapte, dar sa fie tari, le tai in jumatate si le cureti de samburi. Le pui cu partea taiata pe gratarul incins, pana cand se rumenesc. Scoti piersicile pe farfurie, le umpli cu urda si torni deasupra mierea amestecata cu coniac si scortisoara. Poti inlocui piersicile cu prunem caise sau nectarine.
Pret: 10 lei - 4 portii
Pregatire: 20 de minute
Coacere: 20 de minute
Piersici la gratar cu urda si cu miere
Posted on marți, 4 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie
Etichete:
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu