.

Piersici la gratar cu urda si cu miere

Posted on
  • marți, 4 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se fac piersici la gratar cu urda si cu miere, reteta culinara pentru piersici la gratar cu urda si cu miere


    Ingrediente:

    8 piersici, 200 g urda dulce sau branza de vaci proaspata sau crema mascarpone, 5- ml coniac, 50 g zahar, jumatate lingurita scortisoara

    Mod de preparare:

    Alegi piersicile coapte, dar sa fie tari, le tai in jumatate si le cureti de samburi. Le pui cu partea taiata pe gratarul incins, pana cand se rumenesc. Scoti piersicile pe farfurie, le umpli cu urda si torni deasupra mierea amestecata cu coniac si scortisoara. Poti inlocui piersicile cu prunem caise sau nectarine.

    Pret: 10 lei - 4 portii
    Pregatire: 20 de minute
    Coacere: 20 de minute

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint