.

Ciorba de pui a la grec

Posted on
  • miercuri, 19 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face ciorba de pui a la grec, reteta culinara pentru ciorba de pui a la grec


    Ingrediente:

    1 ceapa, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 2 rosii, 1 ardei, 2 galbenusuri, 200 g smantana, 300 g piept de pui, zeama de la o lamaie, 1 canuta de orez

    Mod de preparare:

    Zarzavatul il speli, il cureti si il tai cubulete. Ceapa o tai solzisori si o calesti in putin ulei. Adaugi morcovul, patrunjelul si ardeiul si le calesti putin si pe ele. Adaugi carnea de pui spalata si taiata cubulete si putina apa. Cand incepe sa fiarba, pui orezul ales si spalat si rosiile taiate marunt.

    Potrivesti de sare si lasi sa fiarba pana cand carnea de pui este fiarta, dupa care opresti focul. Cand ciorbita se mai asaza putin, bati galbenusurile cu zeama de lamaie si smantana si adaugi in oala amestecand. Servesti ciorba calda, cu ardei iute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint