Cum se face ciorba de vita, reteta culinara pentru ciorba de vita
Ingrediente:
600 g piept de vita, 1 rasol de vita - 250g, aproximativ, 2 cepe, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 ardei gras, 2 galbenusuri, 200 ml smantana, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Puneti carnea la fiert in 5 l apa si 1 lingurita sare. Eliminati spuma de cate ori este nevoie si fierbeti supa in vas acoperit, circa 60 de minute. Adaugi legumele taiate in cubulete. Cand carnea este bine fiarta, scoateti-o din zeama in care a fiert, taiati-o si puneti-o inapoi in oala.
Amestecati smantana cu galbenusurile si zeama de lamaie. luati aoala de pe foc si turnati amestecul de smantana putin cate putin, amestecand incontinuu. Potriviti de sare si piper si serviti supa fierbinte, cu patrunjel tocat marunt.
Ciorba de vita
Posted on sâmbătă, 22 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Borsuri si Ciorbe,
reteta ciorba,
reteta ciorba de vacuta,
reteta ciorba de vita,
reteta culinara ciorba
Etichete:
Borsuri si Ciorbe,
reteta ciorba,
reteta ciorba de vacuta,
reteta ciorba de vita,
reteta culinara ciorba
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu