.

Ciorba de vita

Posted on
  • sâmbătă, 22 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face ciorba de vita, reteta culinara pentru ciorba de vita


    Ingrediente:

    600 g piept de vita, 1 rasol de vita - 250g, aproximativ, 2 cepe, 2 morcovi, 1 telina mica, 1 ardei gras, 2 galbenusuri, 200 ml smantana, 1 lamaie, 1 legatura patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Puneti carnea la fiert in 5 l apa si 1 lingurita sare. Eliminati spuma de cate ori este nevoie si fierbeti supa in vas acoperit, circa 60 de minute. Adaugi legumele taiate in cubulete. Cand carnea este bine fiarta, scoateti-o din zeama in care a fiert, taiati-o si puneti-o inapoi in oala.

    Amestecati smantana cu galbenusurile si zeama de lamaie. luati aoala de pe foc si turnati amestecul de smantana putin cate putin, amestecand incontinuu. Potriviti de sare si piper si serviti supa fierbinte, cu patrunjel tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint