.

Cotlet de porc cu chutney de ceapa

Posted on
  • luni, 10 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se face cotlet de porc cu chutney de ceapa, reteta culinara pentru cotlet de porc cu chutney de ceapa


    Ingrediente:

    un kg cotlet porc, sare, piper, cimbru, boia, 500 g ceapa rosie, o lingura otet balsamic, 100 ml vin rosu, 100 g zahar brun, ulei, nucsoara

    Mod de preparare:

    Se feliaza cotletul. Se face un amestec din sare, piper, cimbru, boia si se freaca bucatile de carne pe ambele parti. Se lasa o ora la frigider, apoi se pun pe gratar. Se prepara chuney-ul de ceapa astfel: se taie ceapa fideluta, se caleste in doua linguri ulei impreuna cu zaharul brun si, cand e translucida, se adauga vinul si otetul balsamic. Se adauga un praf de nucsoara si se lasa sa fiarba pana se caramelizeaza. Cotletele se servesc cu sos chutney si cu piure de cartofi.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint