Cum se face crap cu legume, reteta culinara pentru crap cu legume
Ingrediente:
1 crap, 1 kg cartofi, 300 g morcovi, 3 ardei capia, 400 g mazare, 2 cepe, 200 g broccoli, 1 capatana de usturoi, 200 ml vin rosu, sare, piper, ulei de masline
Mod de preparare:
Curata pestele, spalat-l, sterge-l cu un servet curat si condimenteaza-l cu sare si piper. Separat,a amesteca mazarea cu broccoli desfacut in buchetele, ardeii capia taiati bastonase, ceapa julien, morcovii cubulete si usturoiul rondele.
Umple pestele si asaza-l intr-o tava mai adanca. De jur imprejur, pune cartofii taiati in felii. Stropeste-l cu putin ulei, apoi toarna vinul rosu si compleeaza cu apa pana la jumatate. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 55 de minute.
Crap cu legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu