.

Crap cu legume

Posted on
  • miercuri, 26 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face crap cu legume, reteta culinara pentru crap cu legume


    Ingrediente:

    1 crap, 1 kg cartofi, 300 g morcovi, 3 ardei capia, 400 g mazare, 2 cepe, 200 g broccoli, 1 capatana de usturoi, 200 ml vin rosu, sare, piper, ulei de masline

    Mod de preparare:

    Curata pestele, spalat-l, sterge-l cu un servet curat si condimenteaza-l cu sare si piper. Separat,a amesteca mazarea cu broccoli desfacut in buchetele, ardeii capia taiati bastonase, ceapa julien, morcovii cubulete si usturoiul rondele.

    Umple pestele si asaza-l intr-o tava mai adanca. De jur imprejur, pune cartofii taiati in felii. Stropeste-l cu putin ulei, apoi toarna vinul rosu si compleeaza cu apa pana la jumatate. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 55 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint