.

Fasole cu bureti de toamna

Posted on
  • sâmbătă, 15 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face fasole cu bureti de toamna, reteta culinara pentru fasole cu bureti de toamna


    Ingrediente:

    400 g fasole alba uscata, 800 g bureti de toamna-iutari sau ghebe, 1 ceapa rosie, 1 ardei gras, 2 rosii, 100 ml ulei, 1 lingura cimbru uscat sau 1 legatura cimbru verde, sare, piper

    Mod de preparare:

    Puneti la fiert fasolea inmuiata, de pe o zi pe alta, schimbati de doua, trei ori apa de fiert cu alta apa fierbinte. Cand boabele au fiert, scurgeti apa. Curatati buretii si legumele, taiati-le in cubulete, felii, rondele, dupa plac.

    Caliti-le in ulei, cu sare si piper si cand s-aun inmuiat puneti-le peste fasole. Amestecati, adaugati cimbrul maruntit, sare si piper daca mai este nevoie si serviti preparatul cald sau rece, dupa plac.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint