.

Leberkäse - placinta de carne

Posted on
  • sâmbătă, 15 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face leberkäse - placinta de carne, reteta culinara pentru leberkäse - placinta de carne


    Ingrediente:

    1 kg carne macra de vita, 200 g carne de porc, 100 g slanina, 1 ceapa mare, 1 lingurita piper alb, 1 lingurita maghiran uscat, 1 catel de usturoi, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 500 ml apa, 5 g unt

    Mod de preparare:

    Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o de apa si taiati-o in bucatele. Tot in bucatele taiati si slanina, apoi dati carnea si slanina prin masina de tocat, de doua ori. Adaugati apa si 1 lingura rasa sare si amestecati bine cu un blender pana cand obtineti o pasta omogena.

    Puneti apoi in pasta de carne ceapa data pe razatoarea mica, maghiranul, piperul, usturoiul pisat si coaja de lamaie. Amestecati bine compozitia, dupa care puneti-o intr-o tava unsa cu untura. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti placinta de carne la foc potrivit spre mic, circa 90 de minute.

    Scoateti-o cand este frumos rumenita si lasati-o sa se raceasca inainte de a o taiat. Serviti Leberkäse cu garnitura de varza calita.

    1 comentarii:

    Anonim spunea...

    iata reteta de Leberkase,nu e greu de facut in casa si e bunaaaaaa...bunaaaaaa

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint