.

Weißwurst - carnat alb

Posted on
  • sâmbătă, 15 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face weißwurst - carnat alb, reteta culinara pentru eißwurst - carnat alb


    Ingrediente:

    1 kg de carne de vitel, 550 g slanina de porc, 1 lingura hrean dat pe razatoarea mica, 1 ceapa mare, 1 lingurita ghimbir dat pe razatoarea mica, un varf de lingurita nucsoara, 1 legatura patrunjel, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, mate de porc curatate, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati carnea de vitel de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o bine de apa si dati-o prin masina de tocat. Impreuna cu slanina, de 2 ori. Puneti carnea tocata intr-un castron si adaugati ceapa data pe razatoarea mica, hreanul ras, ghimbirul, nucsoara, patrunjelul tocat cat mai marunt si coaja de lamaie rasa.

    Potriviti de sare si piper dupa gust si omogenizati bine compozitia. Umpleti matele de porc cu amestecul de carne si puneti carnatii astfel pregatiti la rece pentru 24 de ore.

    Weißwurst se consuma fierti in apa la foc foarte mic, circa 20-25 de minute, cu diverse garnituri sau, in modul traditional german cu mustar dulce, covrig si bere rece.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint