Cum se fac fursecuri de halloween, reteta culinara pentru fursecuri de halloween
Ingrediente:
125 g unt, 100 g zahar pudra, un praf de sare, 2 galbenusurile, 1 cana piure de dovleac, circa 300 g faina
Mod de preparare:
Razi 300-400 g dovleac pe razatoarea mica si il pui la calit cu o lingura de unt, pana se inmoaie, apoi il pasezi in blender pana cand obtii o cana cu piure uniform. Mixezi untul moale cu zaharul, adaugi sarea, galbenusurile, faina si piureul. Framanti aluatul si lasi 20-30 de minute la rece.
Dai apoi forma dovleceilor, formand micile bile, pe care trasezi linii din loc in loc, cu ajutorul unui cutit, iar in mijloc infingi o bucata de sticks. De asemenea, puteti realiza si diferite forme de halloween cum ar fi luna, stelute si multe altele.
Coci forsecurile in tava unsa cu ulei, timp de 15-20 de minute. Dupa ce se racesc, poti picta fursecurile cu glazura de zahar, dupa propria imaginatie.
Fursecuri de halloween
Posted on luni, 17 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu