.

Fursecuri de halloween

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se fac fursecuri de halloween, reteta culinara pentru fursecuri de halloween


    Ingrediente:

    125 g unt, 100 g zahar pudra, un praf de sare, 2 galbenusurile, 1 cana piure de dovleac, circa 300 g faina

    Mod de preparare:

    Razi 300-400 g dovleac pe razatoarea mica si il pui la calit cu o lingura de unt, pana se inmoaie, apoi il pasezi in blender pana cand obtii o cana cu piure uniform. Mixezi untul moale cu zaharul, adaugi sarea, galbenusurile, faina si piureul. Framanti aluatul si lasi 20-30 de minute la rece.

    Dai apoi forma dovleceilor, formand micile bile, pe care trasezi linii din loc in loc, cu ajutorul unui cutit, iar in mijloc infingi o bucata de sticks. De asemenea, puteti realiza si diferite forme de halloween cum ar fi luna, stelute si multe altele.

    Coci forsecurile in tava unsa cu ulei, timp de 15-20 de minute. Dupa ce se racesc, poti picta fursecurile cu glazura de zahar, dupa propria imaginatie.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint