Ingrediente:
700 g carne
tocata (amestec vita/porc), 1 morcov, 1 telina mica, 100 g mazare, 2 ardei
grasi (verde, rosu), 1 ceapa, 1 lingura pesmet, 2 linguri ulei, 2 oua, 1
legatura patrunjel, sare, piper
Mod de
preparare:
Curatati
ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras, spalati-le, apoi tocati marunt ceapa,
iar pe celelalte taiati-le in cubulete. Puneti la fiert pentru 10-12 minute,
cubuletele de morcov si telina.
Ceapa caliti-o in ulei, apoi amestecati-o cu
carnea tocata, intr-un castron mai mare. Adaugati cubuletele de telina si
morcov fierte, ardeiul gras, mazarea, ouale, patrunjelul tocat marunt, sare si
piper dupa gust.
Omogenizati bine compozitia si puneti-o intr-o tava de chec
unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti
rulada la foc potrivit spre mare, circa 40 de minute. Lasati-o sa se raceasca
inainte de a o taia in felii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu