.

Rulada de toamna

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face rulada de toamna, reteta culinara pentru rulada de toamna


    Ingrediente:

    700 g carne tocata (amestec vita/porc), 1 morcov, 1 telina mica, 100 g mazare, 2 ardei grasi (verde, rosu), 1 ceapa, 1 lingura pesmet, 2 linguri ulei, 2 oua, 1 legatura patrunjel, sare, piper


    Mod de preparare:

    Curatati ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras, spalati-le, apoi tocati marunt ceapa, iar pe celelalte taiati-le in cubulete. Puneti la fiert pentru 10-12 minute, cubuletele de morcov si telina. 

    Ceapa caliti-o in ulei, apoi amestecati-o cu carnea tocata, intr-un castron mai mare. Adaugati cubuletele de telina si morcov fierte, ardeiul gras, mazarea, ouale, patrunjelul tocat marunt, sare si piper dupa gust. 

    Omogenizati bine compozitia si puneti-o intr-o tava de chec unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti rulada la foc potrivit spre mare, circa 40 de minute. Lasati-o sa se raceasca inainte de a o taia in felii.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint