.

Pastrama de vita cu gulii

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: ,
  • Cum se face pastrama de vita cu gulii, reteta culinara pentru pastrama de vita cu gulii


    Ingrediente:

    500 g pastrama de vita, 6 gulii, 2 morcovi, 1 ardei gras verde, 1 ceapa rosie mare, 50 ml ulei, 250 ml suc de rosii, 3-4 frunze de salvie, sare, piper

    Mod de preparare:

    Taiati pastrama de vita in feliute subtiri si treceti-o prin uleiul bine incins, doar atat cat sa se inabuse putin, dupa care scoateti-o pe o farfurie si pastrati-o acoperita, la cald. Curatati guliile, spalati-le si taiati-le in cuburi cu latura de circa 1 cm. 

    Curatati, spalati si tocati marunt ceapa, ardeiul gras si morcovul, apoi caliti-le in ulei ramas de la inabusitul pastramei. Caliti legumele 3-4 minute, dupa care puneti cubuletele de gulie. 

    Caliti-le impreuna cu legumele 2-3 minute, apoi adaugati felliutele de pastrama. Amestecati si puneti totul intr-un vas de ceramica sau sticla termorezistent, adaugati salvia tocata, sucul de rosii, potriviti de sare si piper si puneti vasul la cuptor pentru circa 30 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint