.

Placinta racoroasa cu piersici

Posted on
  • luni, 17 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , , ,
  • Cum se face placinta racoroasa cu piersici, reteta culinara pentru placinta racoroasa cu piersici


    Ingrediente:

    250 g faina, 250 g margarina (200 g pentru aluat si 50 g pentru uns tava), 6 oua, 250 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic praf de copt, 1 kg piersici

    Mod de preparare:

    Freci margarina cu 100 g zahar, adaugi galbenusurile si faina impreuna cu praful de copt. La urma, amestecand usor, pui albusurile batute spuma cu 150 g zahar si zaharul vanilat. Torni compozitia intr-o tava care a fost unsa cu margarina, iar deasupra asezi piersicile taiate in felii sau dupa preferinta. Dai placinta la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint