Cum se face placinta racoroasa cu piersici, reteta culinara pentru placinta racoroasa cu piersici
Ingrediente:
250 g faina, 250 g margarina (200 g pentru aluat si 50 g pentru uns tava), 6 oua, 250 g zahar, 2 plicuri zahar vanilat, 1 plic praf de copt, 1 kg piersici
Mod de preparare:
Freci margarina cu 100 g zahar, adaugi galbenusurile si faina impreuna cu praful de copt. La urma, amestecand usor, pui albusurile batute spuma cu 150 g zahar si zaharul vanilat. Torni compozitia intr-o tava care a fost unsa cu margarina, iar deasupra asezi piersicile taiate in felii sau dupa preferinta. Dai placinta la cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.
Placinta racoroasa cu piersici
Posted on luni, 17 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu