Cum se face gnocci cu sos aromat, reteta culinara pentru gnocci cu sos aromat
Ingrediente:
500 g Gnocchi Barilla, 400 g sos Napoletana Barilla, 300 g carne de vita, 2 cepe, 3-4 linguri cu ulei, 200 ml vin rosu, sare, piper, rozmarin, cimbru
Mod de preparare:
Curata carnea de pielite si tai-o cubulete. Da-o cu un praf de sare, cimbru, putin rozmarin, amesteca totul, acopera si lasa carnea la rece minimum o ora. Toaca ceapa marunt si pune-o la calit in uleiul incins. Cand s-a aurit, adauga cubuletele de carne de vita deja pregatite.
Amesteca si lasa la foc mic, sa fiarba inabusit. Daca e nevoie, completeaza cu apa calduta pana cand carnea devine frageda (o patrunzi lesne cu furculita). Cand este gata, toarna sosul Napoletana Barilla si un pahar cu vin rosu de buna calitate. Lasa la fiert acoperit, pana ce sosul capata o consistenta mai groasa.
Intre timp, pune la fier gnocchi in apa cu un praf de sare. Dupa ce au fiert pastele (cam 4-5 minute), scurge-le si pune-le intr-un castron. Serveste pastele calde, cu sos aromat si bucati de carne de vita. Un pahar cu vin rosu alaturi este binevenit.
Gnocci cu sos aromat
Posted on vineri, 7 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu paste,
Mancaruri cu sos si carne
Etichete:
Mancaruri cu paste,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu