Cum se fac scoici umplute, reteta culinara pentru scoici umplute
Ingrediente:
300 g paste tip scoici Barilla, 400 g sos Ricotta Speciale, 300 g telemea, 200 g crema de branza, 100 g sunca taraneasca, 100 g cascaval, 1-2 lingurite cu ulei de masline, sare, boia dulce, patrunjel verde
Mod de preparare:
Da telemeaua pe razatoarea mica si framant-o impreuna cu crema de branza. Pentru un plus de gust, adauga in compozitie un varf de cutit cu boia. Intre timp, fierbe pastele in apa cu sare si o lingurita cu ulei. Pune-le la scurs, trece-le printr-un jet de apa rece si scurge-le din nou.
Incinge restul de ulei intr-o cratita si caleste sunca taraneasca taiata cubulete pe toate fetele. Rastoarana intr-un vas de yena. Cu rabdare, umple scoicile cu pasta de branza si asaza-le in vasul de yena, printre cubuletele de sunca.
Toarna putina apa, cat sa acopere baza scoicilor, si da la cuptorul incins. Dupa 10 minute, toarna sosul Ricotta Speciale si rade deasupra cascavalul. Da din nou la cuptor pentru 10-15 minute si serveste scoicile aromatizate cu patrunjel verde.
Scoici umplute
Posted on vineri, 7 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu paste,
Mancaruri cu sos si carne
Etichete:
Mancaruri cu paste,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu