.

Fusilli picante

Posted on
  • vineri, 7 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac fusilli picante, reteta culinara pentru fusilli picante


    Ingrediente:

    1 cutie Fusilli Barilla, 200 g costita, 1/2 conserva fasole verde Maxim's, 1/4 conserva mazare Maxim's, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 1 dovlecel, 1 morcov, 1-2 cm ghimbir, 3-4 linguri cu ulei de masline, sare

    Mod de preparare:

    Pune pe foc o cratita mai mare cu apa. Cand da in clocot, adauga o lingurita rasa cu sare si pastele. Amesteca usor cu o spatula, acopera cratita si lasa la foc potrivit 10 minute. Intre timp, curata ceapa, dovlecelul, ardeiul, radacina de ghimbir, morcovul. Toaca marunt, ceapa, iar restul legumelor taie-le bastonase.

    Incinge uleiul intr-un wok (sau o tigaie adanca) si caleste pe foc mic legumele bastonase impreuna cu cele din conserva, scurse in prealabil. Acopera cu un capac si amesteca din cand in cand, sa nu se prinda. Daca e nevoie adauga un pic de apa, pana ce se patrund legumele.

    Separat, trage intr-o tigaie neunsa costita taiata. Cand este gata, pune-o peste legume si amesteca usor. Potriveste de sare si piper. Amesteca legumele pregatite cu pastele scurse si serveste imediat.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint