Cum se fac fusilli picante, reteta culinara pentru fusilli picante
Ingrediente:
1 cutie Fusilli Barilla, 200 g costita, 1/2 conserva fasole verde Maxim's, 1/4 conserva mazare Maxim's, 1 ceapa mare, 1 ardei gras, 1 dovlecel, 1 morcov, 1-2 cm ghimbir, 3-4 linguri cu ulei de masline, sare
Mod de preparare:
Pune pe foc o cratita mai mare cu apa. Cand da in clocot, adauga o lingurita rasa cu sare si pastele. Amesteca usor cu o spatula, acopera cratita si lasa la foc potrivit 10 minute. Intre timp, curata ceapa, dovlecelul, ardeiul, radacina de ghimbir, morcovul. Toaca marunt, ceapa, iar restul legumelor taie-le bastonase.
Incinge uleiul intr-un wok (sau o tigaie adanca) si caleste pe foc mic legumele bastonase impreuna cu cele din conserva, scurse in prealabil. Acopera cu un capac si amesteca din cand in cand, sa nu se prinda. Daca e nevoie adauga un pic de apa, pana ce se patrund legumele.
Separat, trage intr-o tigaie neunsa costita taiata. Cand este gata, pune-o peste legume si amesteca usor. Potriveste de sare si piper. Amesteca legumele pregatite cu pastele scurse si serveste imediat.
Fusilli picante
Posted on vineri, 7 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu legume si zarzavaturi,
Mancaruri cu paste,
Retete de post
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu