.

Corabioare din ardei umpluti cu ton

Posted on
  • joi, 6 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se fac corabioare din ardei umpluti cu ton, reteta culinara pentru corabioare din ardei umpluti cu ton

    Ingrediente:

    4 ardei grasi sau capia, 1 cutie cu ton bucati, 1 morcov, 1 telina mica, 2 cartofi, 2-3 prune uscate, sare, ulei de masline.

    Mod de preparare:

    Curata legumele si pune-le la fiert in vase separate, cu un praf de sare. Spala ardeii, sterge-I cu un servet si cresteaza-I deasupra, pe lungime, in asa fel incat sa obtii o corabioara. Indeparteaza cu grija cotorul si semintele.

    Dupa ce au fiert legumele, scurge-le de apa si taie-le cubulete. Amesteca-le, apoi adauga tonul zdrobit cu furculita si prunele tocate. Stropeste cu putin ulei de masline si potriveste gustul de sare. Umple ardeii si asaza-i intr-o forma termorezistenta. Lasa-I la cuptor, la foc moderat, cel mult 40 de minute.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint