Ingrediente:
4 ardei
grasi sau capia, 1 cutie cu ton bucati, 1 morcov, 1 telina mica, 2 cartofi, 2-3
prune uscate, sare, ulei de masline.
Mod de preparare:
Curata
legumele si pune-le la fiert in vase separate, cu un praf de sare. Spala
ardeii, sterge-I cu un servet si cresteaza-I deasupra, pe lungime, in asa fel
incat sa obtii o corabioara. Indeparteaza cu grija cotorul si semintele.
Dupa ce au
fiert legumele, scurge-le de apa si taie-le cubulete. Amesteca-le, apoi adauga
tonul zdrobit cu furculita si prunele tocate. Stropeste cu putin ulei de
masline si potriveste gustul de sare. Umple ardeii si asaza-i intr-o forma
termorezistenta. Lasa-I la cuptor, la foc moderat, cel mult 40 de minute.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu