.

Farfalle cu sos de ricotta

Posted on
  • joi, 6 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se fac farfalle cu sos de ricotta, reteta culinara pentru farfalle cu sos de ricotta


    Ingrediente:

    500 g Farfalle Barilla, Sos Ricotta Speciale Barilla, 100 g costita, 1 ceapa, 1-2 linguri ulei de masline, cimbru, sare, piper

    Mod de preparare:

    Fierbi pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si lasa-le la scurs intr-o sita. Intre timp, incinge uleiul intr-o tigaie mai mare. Toaca ceapa marunt si tine-o pe foc pana capata o culoare aurie.

    Cand este aproape gata, adauga costita taiata cuburi mici. Perpeleste-o cateva secunde, apoi toarna sosul Ricotta Speciale Barilla, potriveste gustul de sare si piper si aromatizeaza cu cimbru uscat.

    Dupa ce a dat in cateva clocote, toarna sosul fierbinte peste pastele scurse. Amesteca usor, ca sa nu se sfarame. Serveste cu parmezan ras deasupra, alaturi de un pahar cu vin alb rece.

    Sfatul nostru:

    Pentru un plus de gust, adauga 2-3 felii de vanata. Coace-le intr-o tigaie grill sau pe gratar, taie-le cubulete, adauga-le peste sosul gustos si lasa totul sa dea in cateva clocote.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint