.

Omleta cu de toate

Posted on
  • miercuri, 19 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , , ,
  • Cum se face omleta cu de toate, reteta culinara pentru omleta cu de toate


    Ingrediente:

    4 oua, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, cateva masline, 1/2 rosie, sare, piper, busuioc, plante aromatice, amestec picant, 2 felii de kaizer, 1 carnacior, patrunjel verde, ulei de masline, o felie branza maruntita

    Mod de preparare:

    Intr-o tigaie incingi ulei de masline, dupa care adaugi carnaciorul, kaizerul si ardeii feliate, sa se caleasca putin. Peste acestea, adaugi ouale amestecate in prealabil cu branza maruntita, rosia, maslinele si condimentele. Lasi la prajit cateva minute, dupa care scoti omleta cu ajutorul unei palete. Poti orna cu patrunjel verde.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint