Cum se face omleta cu de toate, reteta culinara pentru omleta cu de toate
Ingrediente:
4 oua, 1/2 ardei rosu, 1/2 ardei verde, cateva masline, 1/2 rosie, sare, piper, busuioc, plante aromatice, amestec picant, 2 felii de kaizer, 1 carnacior, patrunjel verde, ulei de masline, o felie branza maruntita
Mod de preparare:
Intr-o tigaie incingi ulei de masline, dupa care adaugi carnaciorul, kaizerul si ardeii feliate, sa se caleasca putin. Peste acestea, adaugi ouale amestecate in prealabil cu branza maruntita, rosia, maslinele si condimentele. Lasi la prajit cateva minute, dupa care scoti omleta cu ajutorul unei palete. Poti orna cu patrunjel verde.
Omleta cu de toate
Posted on miercuri, 19 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aperitive cu brinza,
Aperitive cu carne,
Aperitive cu legume,
Aperitive cu oua
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu