.

Batoane cu branza de vaci

Posted on
  • miercuri, 19 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete: , , , ,
  • Cum se fac batoane cu branza de vaci, reteta culinara pentru batoane cu branza de vaci


    Ingrediente:

    200 g branza de vaci, 200 g faina, 200 g unt sau margarina, 2 galbenusuri, 7-8 g sare

    Mod de preparare:

    Branza de vaci, foarte bine stoarsa, o treci prin sita, apoi o amesteci cu untul sau margarina, sarea si faina. Framanti bine compozitia. Aluatul obtinut il lasi 1 ora la rece, in frigider. Intinzi o foaie potrivit de subtire, din care, cu ruleta pentru aluat, tai mici bastonase pe care le ungi cu galbenus si le coci in cuptorul Fierbinte.

    Sfatul nostru: 

    Este de preferat ca aluatul sa fie pregatit de seara, pentru dimineata zilei urmatoare.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint