Cum se fac batoane cu branza de vaci, reteta culinara pentru batoane cu branza de vaci
Ingrediente:
200 g branza de vaci, 200 g faina, 200 g unt sau margarina, 2 galbenusuri, 7-8 g sare
Mod de preparare:
Branza de vaci, foarte bine stoarsa, o treci prin sita, apoi o amesteci cu untul sau margarina, sarea si faina. Framanti bine compozitia. Aluatul obtinut il lasi 1 ora la rece, in frigider. Intinzi o foaie potrivit de subtire, din care, cu ruleta pentru aluat, tai mici bastonase pe care le ungi cu galbenus si le coci in cuptorul Fierbinte.
Sfatul nostru:
Este de preferat ca aluatul sa fie pregatit de seara, pentru dimineata zilei urmatoare.
Batoane cu branza de vaci
Posted on miercuri, 19 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Etichete:
Aluaturi si Foietaje,
Deserturi,
Dulciuri diverse,
Patiserie,
Prajituri
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu