Cum se face papricas de pui cu galuste, reteta culinara pentru papricas de pui cu galuste
Ingrediente:
1 pui, 5 cepe, 2 ardei grasi, 50 ml ulei, 1 kg cartofi, 5 g boia, 2 rosii, cate jumatate legatura marar si patrunjel
Pentru galuste
2 oua, 7-8 linguri faina, sare
Mod de preparare:
Tai marunt ceapa si ardeii si le calesti in ulei. Adaugi bucatile de pui intorcandu-le pe ambele parti. Dupa 10 minute presari boiaua si stingi cu apa.
Prepari galustele: bati ouale cu putina sare si faina pana cand obtii un aluat de consistenta smantanii. Dupa 10 minute, torni cu lingura compozitie, in apa fierbinte, usor sarata si continui fierberea pana cand galustele se ridica.
Cand carnea este aproape fiarta, adaugi cartofii taiat cuburi, iar dupa alte 10 minute, rosiile decojite si taiate in cubulete.
Pui in papricas galustele scurse, presari verdeata tocata marunt si mai lasi vasul pe foc cateva clocote.
Papricas de pui cu galuste
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu