.

Papricas de pui cu galuste

Posted on
  • sâmbătă, 1 octombrie 2011
  • by
  • Zaahoo
  • in
  • Etichete:
  • Cum se face papricas de pui cu galuste, reteta culinara pentru papricas de pui cu galuste


    Ingrediente:

    1 pui, 5 cepe, 2 ardei grasi, 50 ml ulei, 1 kg cartofi, 5 g boia, 2 rosii, cate jumatate legatura marar si patrunjel

    Pentru galuste

    2 oua, 7-8 linguri faina, sare

    Mod de preparare:

    Tai marunt ceapa si ardeii si le calesti in ulei. Adaugi bucatile de pui intorcandu-le pe ambele parti. Dupa 10 minute presari boiaua si stingi cu apa.

    Prepari galustele: bati ouale cu putina sare si faina pana cand obtii un aluat de consistenta smantanii. Dupa 10 minute, torni cu lingura compozitie, in apa fierbinte, usor sarata si continui fierberea pana cand galustele se ridica.

    Cand carnea este aproape fiarta, adaugi cartofii taiat cuburi, iar dupa alte 10 minute, rosiile decojite si taiate in cubulete.

    Pui in papricas galustele scurse, presari verdeata tocata marunt si mai lasi vasul pe foc cateva clocote.


    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint