Cum se face paste cu crutoane, reteta culinara pentru paste cu crutoane
Ingrediente:
500 g paste scurte, 150 g cascaval, 150 g ciuperci, 50 g unt, 4 linguri ulei aromat cu usturoi, 250 g crutoane, sare, piper
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgeti-le apoi si amestecati-le cu cascavalul taiat cubulete si ciupercile spalate si tocate marunt. Ungeti o tava cu unt, turnati in ea amestecul obtinut si nivelati-l si acoperiti ingredientele cu un strat uniform de crutoane trecute prin ulei aromat. Puneti tava la cuptor, la foc potrivit si stropiti din cand in cand ingredientele cu uleiul ramas. Tineti tava la cuptor pana cand crutoanele sunt rumene.
Sfaturi utile:
Ciupercile sunt o sursa importanta de proteina, contin 18 aminoacizi, hidrati de carbon, saruri minerale de K, MG, P, Ca, Cu, Fe, Zn, Mn, Se, vinemine mai ales cele din grupe B: B1, B2, B3, B5, B6, B12, vitaminele C, D, E, acid folic. De asemenea, sunt sarace in grasimi. Din aceasta cauza, sunt un aliment de preferat in dieta vegetariana, in retele de post.
Paste cu crutoane
Posted on luni, 24 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Mancaruri cu paste,
Retete de post,
Retete vegetariene
Etichete:
Mancaruri cu paste,
Retete de post,
Retete vegetariene
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu