Cum se face pui copt cu piure de telina si usturoi, reteta culinara pui copt cu piure de telina si usturoi
Ingrediente:
1 pui, 4 teline potrivite, 4 catei de usturoi, 4 linguri ulei, 2 linguri unt
Mod de preparare:
Curatati puiul, spalati-l si taiati-l in bucati. Puneti-l la copt, dupa ce l-ati condimentat, intr-o tava unsa cu ulei, cu 100 ml apa. Cuptorul trebuie incalzit la foc potriviti.
Stropiti puiul din cand in cand cu zeama formata in tava. Curatati telinele, taiati-le in cubulete si puneti-le la fiert in apa cu sare. Cand s-au inmuiat, scurgeti-le de apa si maruntiti-le cat mai fin.
Pisati usturoiul, frecati-l cu 1 lingura sare grunjoasa si cand acesta s-a dizolvat, adaugati cate putin, in fir subtire, ulei. Pasta obtinuta amestecati-o cu piureul de telina.
Scoateti puiul copt din cuptor si cat este cald, turnati peste el pireul de telina si usturoi.
Pui copt cu piure de telina si usturoi
Posted on duminică, 23 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu sos si carne
Etichete:
Fripturi,
Mancaruri cu carne,
Mancaruri cu sos si carne
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu