.

Crap cu legume la gratar

Posted on
  • duminică, 23 octombrie 2011
  • by
  • zaahoo
  • in
  • Etichete: , ,
  • Cum se face crap cu legume la gratar, reteta culinara pentru crap cu legume la gratar


    Ingrediente:

    500 g file de crap, 50 ml ulei, 2 morocvi, 1 dovlecel, 1 conopida mica, 1 gulie, 1 ardei gras, 1 lingurita cimbru uscat, 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate, 1 legatura patrunjel, sare, piper

    Mod de preparare:

    Curatati fileurile de peste de eventualele oscioare ramase de la filetat, spalati-le scurgeti-le si stergeti-le cu servetele absorbante. Ungeti-le cu ulei si presarati-le cu cimbru, sare si piper, dupa gust.

    Puneti fileurile de crap astfel pregatite pe un gratar incins bine si frigeti-le pe ambele parti, pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos pe ambele parti.

    Tot pe gratarul incins frigeti si legumele curatate, spalate, taiate in feliute, unse cu ulei si presarate cu cimbru, coriandru macinat, sare si piper dupa gust.

    Serviti fileul de crap fript cu garnitura de legume fripte pe gratar, totul presarat cu patrunjelul tocat marunt.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu

     
    Copyright (c) 2010 Retete culinare - Retetele apartin autorilor de drept. Sursa retete: Practic in bucatarie, Bucataria de azi
    Sponsored by : Bloggermint