Cum se face crap cu legume la gratar, reteta culinara pentru crap cu legume la gratar
Ingrediente:
500 g file de crap, 50 ml ulei, 2 morocvi, 1 dovlecel, 1 conopida mica, 1 gulie, 1 ardei gras, 1 lingurita cimbru uscat, 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati fileurile de peste de eventualele oscioare ramase de la filetat, spalati-le scurgeti-le si stergeti-le cu servetele absorbante. Ungeti-le cu ulei si presarati-le cu cimbru, sare si piper, dupa gust.
Puneti fileurile de crap astfel pregatite pe un gratar incins bine si frigeti-le pe ambele parti, pana cand se patrund bine si se rumenesc frumos pe ambele parti.
Tot pe gratarul incins frigeti si legumele curatate, spalate, taiate in feliute, unse cu ulei si presarate cu cimbru, coriandru macinat, sare si piper dupa gust.
Serviti fileul de crap fript cu garnitura de legume fripte pe gratar, totul presarat cu patrunjelul tocat marunt.
Crap cu legume la gratar
Posted on duminică, 23 octombrie 2011 by Zaahoo in
Etichete:
Gratar,
mancaruri cu peste,
Retete la gratar
Etichete:
Gratar,
mancaruri cu peste,
Retete la gratar
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu