Cum se face crap in crusta de malai cu legume, reteta culinara pentru crap in crusta de malai cu legume
Ingrediente:
2 crapi mici (circa 500 g/buc), 100 g malai, 150 ml ulei, 2 morcovi, 1 ceapa, 2 ardei grasi (rosu, verde), 2 rosii mari, 1 legatura patrunjel, sare, piper
Mod de preparare:
Curatati pestele de solzi, taiati-i capul, eviscerati-l si spalati-l bine cu apa rece. Scurgeti-l si stergeti-l cu servetele absorbante, apoi presarati-l cu sare si piper, atat la interior cat si la exterior. Treceti pestele prin malai, presati-l bine, astfel incat malaiul sa ramana lipit de peste intr-un strat cat mai gros.
Incingeti uleiul intr-o togaie mare si puneti pestele. Prajiti-l la foc potrivit circa 20 de minute timp in care il intoarceti de mai multe ori pe toate partile. Separat, intr-o alta tigaie caliti in 2-3 linguri de ulei, legumele curatate, spalate si taiate in cubulete.
La final, cand acestea s-au inmuiat potrivitile de sare si piper si presarati-le cu patrunjelul tocat marunt. Serviti crapul in crusta de malai cald, cu garnitura de legume.
Crap in crusta de malai cu legume
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu